fredag 18. juni 2010

Piri piri potet

Vask potetene godt og del dem på langs. Ha potetene i en ildfast form og sprinkle over olje. Krydre med salt, pepper og piri piri og vend rundt slik at olje og krydder er jevnt fordelt over potetene. Legg potetene slik at snittflaten er opp. Stek potetene i ovn på 200 grader til de er møre (ca 20-30min). 

Bland sammen paprika, vårløk og ost. Fordel blandingen på potetene.


Gratinér til osten er litt smeltet.

Ha på finhakket skinke, agurk og ca 1-2 ss lettrømme. Så er det bare å nyte - hot og godt!

Til 4 personer trenger du:
 
2 store poteter
4 ss olivenolje
Salt, pepper og piri piri-pulver
Paprika
Purre eller vårløk
Revet ost
Agurk
Økologisk lettrømme 
Kokt skinke 

PS: Du kan droppe skinken om du vil, dette er godt som vegetar også!
Da passer det også som tilbehør til kraftige kjøttretter, perfekt nå i grillsesongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar